Salty Dog.

Salty Dog is een merk voor stoere jongens en meiden. Het begon in 1971 als een jassenmerk, maar inmiddels heeft Salty Dog een grote collectie met kinderkleding. In elk kledingstuk zit dat kenmerkende logo verstopt: een vriendelijk ogende bulldog. Dit is Salty Dog!

Amerikaanse streetwear

De collectie van Salty Dog is geïnspireerd op Amerikaanse streetwear. En dat is te zien. Je shopt er namelijk voor stoere jeans, hoodies, baseball jacks en T-shirts. In de meidencollectie zitten zelfs leuke rokken en jurkjes. Salty Dog verwerkt graag sportieve elementen in de kinderkleding. Zo kom je vaak grote cijfers op de shirts en sweaters tegen. Maar ook mouwen met strepen of rokjes van tricot zijn typisch Salty Dog. Van deze sportieve streetwear wordt je kind meteen vrolijk.

Een actieve dag met Salty Dog

Comfort is belangrijk voor Salty Dog. De ontwerpers begrijpen dat elk kind gewoon lekker wil rennen, klimmen en spelen. Om dat mogelijk te maken, werkt Salty Dog vaak met soepele stoffen die goed meerekken. En door de hoge kwaliteit kan de kleding wel tegen een stootje. Want een middagje spelen is natuurlijk niet zonder risico! Wil je kind lekker naar buiten maar is het toch nog wat aan de frisse kant? Met de stoere jassen uit de collectie hoef je je geen zorgen te maken. De jassen zijn warm, functioneel én comfortabel. Salty Dog weet wat je kind nodig heeft.

Elk seizoen een ander thema

Salty Dog bedenkt elk seizoen weer een ander thema. Hier passen ze de kleuren en prints feilloos op aan. Doordat alle items goed op elkaar afgestemd zijn, kun je gemakkelijk een leuke outfit samenstellen. Verras je dochter met een leuk rokje, shirt en een vest. En je zoon? Die gaat graag naar school in zijn nieuwe jeans, sweater en baseball jack. Met zo'n stoere look maakt hij ongetwijfeld indruk.

De jongens- en meidencollectie van Salty Dog is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176.