Sandwich.

Modemerk Sandwich heeft een heel eigen stijl. Kenmerkend voor de collectie is het ingetogen kleurenpalet en het gebruik van natuurlijke stoffen. Maar de draagbare kleding zit ook vol met onverwachte details. Laat je gewoon eens verrassen door de unieke stijl van Sandwich!

Mode en comfort: een perfecte combinatie

Sandwich gaat al een aantal decennia mee in de modewereld. Het verhaal start aan het einde van de jaren zeventig toen Willem Veldhoven (voorzitter van de Veldhovengroup) en Henriëtte Daniëls (inkoper bij V&D) hun krachten bundelden. Dankzij hun ervaring in de modewereld wist het duo precies waar de moderne vrouw behoefte aan had: een mix van mode en comfort. En die visie bleek vanaf het begin al meteen een groot succes. De kleding van Sandwich is niet alleen comfortabel maar ook tijdloos. Dat komt vooral door het ingetogen kleurenpalet waar het merk bekend om staat. Felgekleurde items en overheersende prints kom je bij Sandwich dan ook niet tegen. Het is het neutrale, rustige palet dat de collectie domineert.

Met oog voor kwaliteit

De Sandwich collectie valt op door de hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, wordt alle kleding van het label in eigen huis geproduceerd. Elke stap van het proces is in handen van de mensen van Sandwich: van het eerste idee tot de uiteindelijke fabricage. Voor de collectie maakt Sandwich zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke stoffen waardoor de kleding extra comfortabel draagt. Dat er van deze natuurlijke stoffen en ingetogen kleuren unieke kleding te maken valt, bewijst Sandwich wel. Het ontwerpteam creëert draagbare mode met verrassende details, zoals ruches, asymmetrische zomen of vernieuwende lijnen. Deze details maken de items stuk voor stuk bijzonder.

Mode voor elk moment van de dag

De ontwerpers van Sandwich maken draagbare mode voor elk moment van de dag. Of het nu ochtend, middag of avond is, de Sandwich vrouw wil er altijd mooi en stijlvol uitzien. Voor je vrije dag kun je bijvoorbeeld kiezen voor een jeans of een fijne losvallende broek. Combineer het met een gehaakte pullover of een stijlvolle gemêleerde trui uit de collectie van Sandwich en je voelt je meteen heerlijk comfortabel. Staat er 's avonds een etentje buiten de deur gepland? Shop dan eens in de collectie jurken of blouses. De kleuren, het materiaal en de pasvorm past altijd perfect binnen de bestaande Sandwich collectie. Hierdoor kun je met elk item eindeloos veel combinaties maken.