Sapph.

Sapph is prikkelend, sensueel en bovenal erg vrouwelijk. In een setje van dit lingeriemerk voelt iedere vrouw zich dan ook mooi en krachtig. Welk lingeriesetje trek jij vandaag aan?

Liefde voor lingerie

Het Nederlandse Sapph is misschien wel één van de meest opvallende lingeriemerken van de afgelopen jaren. Het begon al meteen met de lancering in 2005. Opeens hingen er overal door het land grote billboards met sexy vrouwen in uitdagende poses. Hoewel deze marketingcampagne wat omstreden was, sloeg het toch aan. Vanaf dat moment wist iedereen wat Sapph was. Dit pittige begin sluit naadloos aan bij de visie van het lingeriemerk. Ze willen de kracht en de schoonheid van vrouwen benadrukken. De collectie zit dan ook vol met luxe setjes die verrassend comfortabel zijn. Sapph heeft liefde voor lingerie, en dat merk je.

Krachtig en vol passie

Het ontwerpteam van Sapph laat zich inspireren door sterke vrouwen uit het verleden. De belangrijkste muze is Sappho, de Griekse dichteres die in de Oudheid grote roem verwierf met haar gedichten over de liefde. Sappho stond bekend als een passievolle en krachtige vrouw. Niet vreemd dus dat het lingeriemerk zich sterk met haar verbonden voelt. Marilyn Monroe is nog zo'n vrouw door wie Sapph geïnspireerd is geraakt. Haar sensuele stijl komt in veel setjes terug. Want met de juiste lingerie voelt iedere vrouw zich verleidelijk.

In welke stemming ben jij?

Vrouwelijkheid en sensualiteit staan centraal in de collectie van Sapph. Als je in een romantische bui bent, kies je misschien wel voor een uitdagend rood of voor een mooi kanten setje. Mag het wel iets pittiger? Een dierenprint doet het altijd goed. Maar je bent natuurlijk niet altijd in een sensuele of romantische bui. Daarom shop je bij Sapph net zo goed voor simpele basics. Elk setje is gemaakt van mooie, zachte materialen. De bh's en slipjes voelen comfortabel aan op de naakte huid. En Sapph is ook nog eens heel betaalbaar. Dus wat wil je nog meer?

Lingerie en badmode liggen natuurlijk dicht bij elkaar. Het assortiment van Sapph is daarom uitgebreid met een mooie collectie swimwear. Benieuwd geworden? Neem dan gerust eens een kijkje in de online collectie!