Scotch and Soda.

Passie voor mode: dat is wat de mensen achter Scotch & Soda met elkaar verbindt. Elke collectie wordt met zorg en liefde gemaakt, en dat merk je. De kleding is comfortabel, duurzaam en trendy tegelijk. Een betere combinatie kun jij je niet wensen!

Een succesvol tweede leven

Scotch & Soda is een echt Amsterdams label, dat al sinds de jaren '80 furore probeert te maken in de modewereld. De eerste jaren waren niet bepaald succesvol maar dat veranderde toen in 2001 het roer radicaal om ging. De drie nieuwe eigenaars ontwikkelden een heel eigen visie uit hun gedeelde liefde voor mooie kleding. De herlancering van Scotch & Soda startte met een uitgebreide herencollectie. Zeven jaar na de herlancering kwam er een heuse kledinglijn voor jongens, Scotch Shrunk genaamd. Maar ook daar bleef het niet bij voor de creatieve breinen van Scotch & Soda. In 2010 volgde de dameslijn Maison Scotch én Amsterdams Blauw, een aparte denimcollectie. Door de verschillende wassingen die bij deze denimcollectie worden gebruikt, krijgen zelfs de jeans van Scotch & Soda een heel eigen karakter.

Een vleugje Scotch & Soda

Scotch & Soda staat voor comfortabele vrijetijdskleding die draagbaar en duurzaam is. De basis van de collectie is tijdloos. Maar in elk kledingstuk zit toch een uniek vleugje Scotch & Soda. Het zijn vooral de kleine, opvallende details waar je het label meteen aan kunt herkennen. Met de kleding van Scotch & Soda weet je je te onderscheiden van de massa zonder in te leveren op comfort. En juist die combinatie maakt de collectie zo populair. Scotch & Soda sluit perfect aan bij de huidige modetrends. Klassieke modellen worden gecombineerd met eigentijdse kleuren en patronen zodat je look helemaal van deze tijd is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke chino met daar bovenop een blouse met een vrolijk dessin? Of kies je liever voor een stijlvolle blazer met een klein patroon erin verwerkt? Door rustige basics te combineren met een paar opvallende items, creëer je een heel eigen stijl. Zo laat je iedereen zien waar jij voor staat!