Sevenoneseven.

Sevenoneseven is een stoer en sportief merk. In de collectie vind je broeken, vesten, truien, blouses, rokjes, jassen en nog veel meer. Dit is kleding waar jongens én meiden zich goed in voelen!

Sevenoneseven kan tegen een stootje

Kledingmerk Sevenoneseven begrijpt precies wat kinderen nodig hebben. Want jouw zoon of dochter rent natuurlijk het liefst rond in een comfortabele outfit dat goed tegen een stootje kan. Om dit voor elkaar te krijgen, worden de stoffen altijd met zorg geselecteerd. Zo gebruikt Sevenoneseven in de zomermaanden veel katoen, terwijl je in de winter juist veel wolsoorten terug ziet komen. Al deze materialen sterk, zacht én soepel. Dit is echt kleding waar kinderen lekker in kunnen bewegen.

Sportief maar toch netjes

Elke dag ziet er weer anders uit. De ene dag moet je dochter naar school of gaat ze op bezoek bij oma, en de andere dag kan je zoontje heerlijk buitenspelen met zijn vriendjes. Sevenoneseven heeft daarom een kledingcollectie ontwikkeld waar je alle kanten mee op kunt. Voor een dagje buitenspelen kies je voor een jeans, een trui en natuurlijk een warme jas. Maar als ze een middag naar oma gaan dan is het leuker om een mooie blouse of een rok met een vest uit te zoeken. Bij Sevenoneseven vind je gelukkig altijd iets geschikts om aan te trekken.

Coole teksten en mooie details

Met een outfit van Sevenoneseven creëer je een heel eigen stijl. Dat komt door de vele coole teksten, applicaties en andere details die in de kleding verwerkt zitten. In de jongenscollectie zitten bijvoorbeeld veel teksten en applicaties die verwijzen naar New York. Dit is ook meteen de stad waar Sevenoneseven oorspronkelijk vandaan komt. De meisjeskleding is een stukje verfijnder. Hier dus geen stoere teksten maar juist mooie prints en lieflijke details. Wat dacht je van een zachte trui met een strikje met pompoms? Of kiest ze toch voor een rok met een subtiel patroon? Het is maar net wat zij het mooist vindt.

Kinderen van alle leeftijden voelen zich lekker in de kleding van Sevenoneseven. De collectie is dan ook verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176.