Shabbies Amsterdam.

Het trendy merk Shabbies Amsterdam verkoopt schoenen, tassen, riemen en andere accessoires. De nonchalante, stoere uitstraling van de items geeft de collectie een karakter mee. Hier mag je mee gezien worden!

Fred de la Bretoniêre

Shabbies Amsterdam is een van de drie merken die onder de hoede is van Fred de la Bretoniêre. De schoenen- en tassenontwerper startte Shabbies Amsterdam in 2004. Bij zijn collectie liet hij zich inspireren door zijn eigen ontwerpen uit de jaren '80. Hij nam de casual, nonchalante laarzen uit zijn eerdere collectie als uitgangspunt en maakte daar een eigentijdse variant op. De oude modellen worden elk seizoen gemoderniseerd zodat ze perfect in het hedendaagse modebeeld passen. Maar altijd behouden ze dat robuuste karakter waar Shabbies Amsterdam bekend om staat.

Een echte lederwarenspecialist

Fred de la Bretoniêre is een echte lederwarenspecialist, en dat zie je ook weer terug in de collectie van Shabbies Amsterdam. Leer speelt de hoofdrol, maar niet zomaar elke leersoort is goed genoeg om te gebruiken. Voor de collectie komen namelijk alleen de mooiste materialen in aanmerking. Zeker bij de schoenencollectie is een hoge kwaliteit leer essentieel. De ontwerpers zoeken het leer met zorg uit zodat de buitenkant stevig, duurzaam en stijlvol is. De leersoorten die gebruikt worden, voegen zich precies naar de voet. Hierdoor ontstaat er vanzelf de perfecte pasvorm zodat de schoenen heerlijk lopen. Maar zelfs over het materiaal voor de voeringen wordt goed nagedacht. Een goede voering zorgt immers voor extra comfort en die eigenschap is onmisbaar in een schoenencollectie. Ook voor de tassen en accessoires wordt de hoogste kwaliteit leer gebruikt. Van een item van Shabbies Amsterdam heb je echt jarenlang plezier.

Een collectie met karakter

Shabbies Amsterdam heeft zowel een collectie voor dames als voor heren. Van oorsprong ligt de nadruk op schoenen, maar daarnaast liggen er ook diverse accessoires in de schappen. De tassen, riemen en andere accessoires die Shabbies Amsterdam verkoopt, vormen altijd een mooi geheel met de schoenen uit de collectie. Op deze manier kun je gemakkelijk je eigen combinaties maken zodat je een look creëert die precies bij je past. De producten van Shabbies Amsterdam hebben stuk voor stuk een nonchalante, stoere uitstraling. Ze hebben karakter, net als jij. En een item van Shabbies Amsterdam wordt eigenlijk alleen maar mooier naarmate het ouder wordt. Want met het verstrijken van de jaren krijgt het leer nog meer karakter!