Sjeng Sports.

Sjeng Sports is het kledingmerk van oud-tennisser Sjeng Schalken. Het merk staat garant voor functionele, comfortabele tenniskleding van een hoge kwaliteit. Sinds 2012 kleedt Sjeng Sports de tennissers van het Nederlandse Davis Cup team en Fed Cup team. Maar je hoeft natuurlijk geen topspeler te zijn om de tennisshirts, broeken of tennisrokjes te kunnen dragen. Sjeng Sports is geschikt voor iedereen die van tennis houdt.

Van tenniscarriêre naar een eigen kledinglijn

Sjeng Schalken was jarenlang één van de beste tennissers van Nederland. Tijdens zijn carriêre werd hij driemaal kwartfinalist op Wimbledon en op de US Open wist hij het zelfs tot de halve finale te schoppen. Deze successen leverden Schalken een mooie plek in de top 20 van 's werelds beste spelers op. In 2007 kwam uiteindelijk het moment om afscheid te nemen van de sport. Maar het einde van zijn tenniscarriêre betekende ook meteen een nieuw begin. Schalken speelde namelijk al een tijdje met het idee om zijn ervaring als tennisser te gebruiken voor een eigen kledinglijn. Samen met zijn vrouw Ricky ging hij het avontuur aan en Sjeng Sports was een feit.

Functionele kleding voor op de tennisbaan

Als oud-tennisser weet Sjeng Schalken hoe belangrijk het is om vrij op de baan te kunnen bewegen. De juiste tennisoutfit helpt daarbij. In de collectie van Sjeng Sports vind je geschikte wedstrijdkleding, maar ook kleding waarin je lekker kunt trainen. Zo kun je kiezen uit T-shirts, tops, trainingsbroeken, trainingsjasjes, tennisrokje, shorts en nog veel meer. Sjeng Sports is te herkennen aan het tijdloze design en het gebruik van soepele, ademende materialen. Met deze tenniskleding kun je vol overgave een goede service of een harde smash slaan. De volgende wedstrijd win je met gemak!

Betaalbare tenniskleding voor iedereen

Het gaat goed met Sjeng Sports. Binnen een paar jaar is het merk uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse tenniswereld. De kracht van Sjeng Sports is de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. En het fijne is dat het merk betaalbare tenniskleding heeft voor mannen, vrouwen én voor kinderen. Kijk dus eerst eens in de collectie van Sjeng Sports voordat je de baan opgaat. Je slaagt gegarandeerd.