SKURK.

Heb jij een boefje in huis? Of een echte 'skurk', zoals de Scandinaviërs het noemen? Dan heb je vast wel gehoord van het Nederlandse jongenslabel SKURK. De stoere ontwerpen, coole kleuren en opvallende prints passen perfect bij de smaak van kids tussen de 2 en 12 jaar. Dit wordt het nieuwe favoriete kledingmerk van jouw boefjes!

SKURK: een 100% boyslabel

Jongens zoeken graag de grenzen op. Vooral als ze met vriendjes zijn, komt hun rebelse kant naar boven. En bij dat ondeugende gedrag hoort natuurlijk ook een stoer imago. Gelukkig vind je in de collectie van SKURK precies de kleding die je zoekt.

SKURK is ontwikkeld door twee Nederlandse moeders die vonden dat het hoog tijd was voor een stoer jongensmerk. Merken die zich speciaal op meiden richtten, waren al volop in Nederland te vinden. Maar een echt boyslabel? Dat was een ander verhaal. Met SKURK proberen ze hier verandering in aan te brengen, en dat lukt behoorlijk goed. Binnen korte tijd waren er al 50 verkooppunten door heel Nederland. Toch is het natuurlijk veel makkelijker om de kleding online te bestellen. Dus bekijk de collectie en plaats je favoriete kledingstukken in het winkelmandje.

Draagbare kleding voor rebelse jongens

De collectie van SKURK is verre van saai. Shorts en hoodies met gekke prints, sweaters in toffe kleuren en T-shirts met fotoprints en teksten als 'come to SKURK island' en 'surf's up & hang loose dude!': het is er allemaal. Met deze kleding lopen jongens vol trots het schoolplein op. Uiteraard is er ook nagedacht over de draagbaarheid. Want kleding voor jongens moet in de eerste plaats sterk en comfortabel zijn zodat ze lekker kunnen klimmen, rennen en kattenkwaad kunnen uithalen. Daarnaast is de collectie van SKURK heel betaalbaar. En daar zijn de moeders en vaders dan weer blij mee!