SNURK.

Goed slapen is belangrijk. Daarom heb je een fijn dekbed waar je elke avond lekker onder kunt kruipen. Maar hoe zit het met je pyjama? Draag jij 's nachts ook een afgedragen T-shirt net zoals veel andere Nederlanders doen? Zonde! Want met een pyjama van het hippe SNURK word je elke ochtend pas echt uitgerust wakker.

De traditionele pyjama in een modern jasje

Het Amsterdamse SNURK is in 2007 begonnen als een label voor beddengoed en sierkussens. Toch vonden oprichters Peggy van Neer en Erik van Loo dat er meer nodig was voor een goede nachtrust. Daarom besloten ze om er in 2016 een lijn met zogenaamde 'horizontal wear' aan toe te voegen. Voor deze collectie hebben ze het aloude slaapgoed in een modern jasje gestoken. Het resultaat is een mix van een pyjama en een huispak. Zulke fijne horizontal wear draag je namelijk niet alleen als je slaapt.

Nietsdoen was nog nooit zo stijlvol

De pyjama's van SNURK worden gemaakt van het zachtste stretchkatoen dat de ontwerpers kunnen vinden. Het maakt dus niet uit in welke houding je zit of ligt: jouw nieuwe pyjama voelt altijd heerlijk aan. Maar SNURK wil ook dat je kunt relaxen in stijl. Daarom vormt de collectie echt een geheel. De basiskleur is bijvoorbeeld vaak wit. Dit staat weer symbool voor zuiverheid en ontspanning. En dat is natuurlijk precies wat je 's nachts nodig hebt. Deze rustige basiskleur bedekken ze bij SNURK graag met fotografische 3D-prints van geroosterde boterhammen, eikels of wollen breisels. Dit is de pyjama 2.0.

Creëer je eigen slaapoutfit

Bij de meeste modemerken koop je meteen een complete pyjama. Wat dat betreft is SNURK een tikkeltje eigenzinnig. Alle items zijn namelijk los verkrijgbaar. Op deze manier creëer je de outfit waar jij je het lekkerst in voelt. Want het is jouw slaapfeestje.