Soft and Jolly.

Je kent vast het meidenmerk Ninni Vi wel. En ook de kleding van het jongenslabel MortenZ ligt misschien wel in de kast van jouw (klein)kinderen. Deze twee populaire merken hebben er in 2015 een zusje bij gekregen: Soft & Jolly. De collectie is meisjesachtiger dan die van Ninni Vi, maar qua kwaliteit en comfort merk je geen verschil. Daarbij worden de items elk seizoen weer mooi op elkaar afgestemd. Mix en match en creëer een leuke, unieke outfit voor echte meiden!

Nieuwe stijl, nieuwe naam

Christie Ott heeft een grote passie voor draagbare kinderkleding. Met een modeopleiding achter de rug lanceerde ze in 2006 Ninni Vi. Het werd een sportieve collectie voor meiden tot een jaar of 14. Maar niet alle meiden houden van die sportieve, soms wat stoere stijl. Dus kwam Christie Ott in 2015 met een nieuwe collectie die veel meisjesachtiger is. Zo'n nieuwe stijl vraagt natuurlijk ook om een andere naam. Het werd Soft & Jolly, vernoemd naar de zachte jersey waar veel kledingstukken van gemaakt zijn. De collectie te herkennen aan het ingetogen kleurenpalet, de mooie prints en girly details. Daar word je toch meteen verliefd op?

Ontdek de online collectie van Soft & Jolly

In de collectie van Soft & Jolly vind je veel verrassende en vooral mooie ontwerpen. Jersey jurkjes in rustige tinten, rokjes met all-over print, gebreide vestjes en fijne shirts: het kost maar weinig moeite om een leuk setje samen te stellen. En dankzij de zachte stoffen kunnen meiden er ook nog eens lekker in bewegen. Wedden dat dit één van de favoriete merken wordt? De kleding van Soft & Jolly is te verkrijgen in de maten 98/104 tot en met 158/164. Bekijk de collectie, maak je keuze en bestel de juiste maat. Meer is er niet nodig om jonge meiden met een nieuwe outfit te verrassen!