Spex.

Spex is één van de eigen merken van Perry Sport. In de collectie kun je onder andere terecht voor wintersportkleding, zonnebrillen, beachwear en handige sportaccessoires. Spex is dus echt een merk voor actieve levensgenieters!

Ben jij klaar voor échte actie?

Thuis op de bank zitten is niets voor jou. In de wintermaanden zoef je het liefst op je ski's of snowboard de bergen af. En in de zomer? Dan ben je in het water te vinden óf je rijdt op je skeelers door het Nederlandse landschap. Bij zo'n actief leven hoort natuurlijk wel de juiste outfit. Gelukkig slaag je bij Spex altijd. De wintersportcollectie zit vol met handschoenen, mutsen, comfortabele skibroeken, jacks en complete ski-overalls. Hiermee blijft je lichaam goed op temperatuur als je op de piste bezig bent. Maar als je gaat skiën, skateboarden of skeeleren dan kun je natuurlijk ook niet zonder een goede helm. Bij Spex heb je wat dat betreft keuze genoeg. Het merk zorgt er dus voor dat je het hele jaar door veilig én comfortabel kunt sporten.

Even relaxen aan het water

Soms heb je even een momentje voor jezelf nodig. En dan is het heerlijk als je gewoon even kunt relaxen aan het water. Met de zwemshorts, bikini's en badpakken van Spex kom je meteen in een zomerse stemming. De vrolijke kleuren en prints passen namelijk perfect bij de zonnige Spaanse kust. Maar Spex heeft meer dan zwemkleding alleen. Zo maken de slippers, korte broeken en poloshirts je zomerse outfit echt compleet. Laat die zon dus maar gaan schijnen.

De betaalbare wintersport- en strandartikelen van Spex

Spex staat garant voor stoere, comfortabele sportkleding. Door het sportieve design krijg je meteen zin om het water in te duiken of de piste af te gaan. Daarnaast is de kleding van Spex ook erg betaalbaar. Want waarom zou je meer betalen dan nodig is?