SPM.

Waalwijk is al decennialang dé schoenenstad van Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat hier in 1994 de schoenengroothandel SPM Shoetrade werd opgericht. Hoewel het bedrijf inmiddels is verhuisd naar een andere plek in Noord-Brabant, zal het zijn roots niet snel vergeten. Een trendy damescollectie, hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs zijn nog steeds de steekwoorden die SPM Shoetrade precies omschrijven.

Trends en kwaliteit: een perfecte combinatie

De schoenen van SPM Shoetrade hebben allemaal die fijne combinatie van design en kwaliteit. De schoenen en laarzen worden gemaakt van echt leer, waarbij de kwaliteit altijd nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Tijdens het ontwerpproces wordt er volop geëxperimenteerd met kleuren en prints. Dit levert verrassende ontwerpen op die vaak maar moeilijk te weerstaan zijn. In de damescollectie van SPM Shoetrade zit voor ieder wat wils. Je vindt er onder andere pumps, lange laarzen, ballerina's en zelfs sneakers en slippers. Door deze grote variatie heb je snel de schoenen gevonden die perfect bij jouw look passen. Ga je vandaag voor een casual stijl? Dan zijn sneakers ideaal. Maar moet je op chic dan zijn pumps of elegante enkellaarsjes natuurlijk een veel betere keuze bij jouw outfit. Met de collectie van SPM Shoetrade kom je altijd goed voor de dag.

Succesvol samenwerken

Het team van SPM Shoetrade houdt zich graag bezig met de laatste modetrends. En om de klant alles te kunnen bieden, ontstaat er soms een bijzonder samenwerkingsverband. Zo heeft het merk in het verleden samengewerkt Dick Boons. Deze gerenommeerde schoenenontwerper maakt gebruik van luxe gelooide materialen, die vaak worden gecombineerd met fijne printstoffen. Omdat deze werkwijze zo goed aansluit op de ideeën van SPM Shoetrade, werd de collectie een groot succes. Maar de schoenengroothandel is wel meer verrassende samenwerkingen aangegaan. Tot de Olympische Spelen van 2016 heeft hockeyster Maartje Paumen namelijk haar naam verbonden aan SPM Shoetrade. Toch is dit niet de eerste samenwerking met een topsporter. Het basketbalteam SPM Shoeters ging de hockeyster al voor. Door al deze samenwerkingen zal de ster van SPM Shoetrade de komende jaren ongetwijfeld nog verder reizen.