Street Called Madison.

Tieners hebben een heel eigen stijl. Zij weten dan ook het beste welke kleding ze willen dragen. Voor Street Called Madison (SCM) is ontwerpster Moniek Veldt daarom met een een groep jongens en meiden om de tafel gaan zitten. Hun visie is verwerkt in een hippe collectie broeken, truien, T-shirts, vesten, rokjes en jassen. In deze coole kleding gaat iedere tiener graag de deur uit!

Maak kennis met Luna Hill en Charlie Ray

Street Called Madison vertelt het verhaal van de fictieve personages Luna Hill en Charlie Ray. Ze groeien op in Madison Street, waar ze samen met hun vrienden (en met hondje Mr. Spikey) allerlei avonturen beleven. Luna Hill en Charlie Ray zijn echte 'urban teenagers'. Ze houden van die stoere, funky kleding die bij deze urban streetstyle hoort. En dat is ook goed te zien aan de collectie van Street Called Madison. De kleding valt vooral op door de vele coole prints. Er zijn truien met popart afbeeldingen, stoere geruite rokjes en legergroene blouses met gekke applicaties. Met deze kleding laat je iedereen meteen zien dat jij een heel eigen stijl hebt. Het hondje van Charlie Ray, Mr. Spikey, speelt echt een hoofdrol in de collectie van Street Called Madison. Zo kunnen meiden bijvoorbeeld kiezen voor een gebreide trui waarop deze hond vrolijk de wereld inkijkt. Jongens dragen liever een T-shirt met een all-over print van Mr. Spikey. Zo'n stoer shirt past perfect bij de streetstyle look die jij voor ogen hebt.

Creëer je eigen funky look

De kleding van Street Called Madison kun je op allerlei manieren mixen en matchen. Misschien vind je het wel leuk om verschillende prints met elkaar te combineren. Want een geruite blouse past prima onder een sweater met een grappige tekstprint. Street Called Madison werkt niet alleen met funky prints, maar ook met opvallende materialen. Bij een stretchjurk met strepen draag je namelijk gewoon een vest van nepbont. Door de items slim met elkaar te combineren creëer je echt een eigenzinnige look. Dit ben jij en dat mag iedereen weten.

De coole jongens- en meidenkleding van Street Called Madison is verkrijgbaar in de maten 116 t/m 176. Heb je jouw favoriete kledingstuk gevonden? Bestel het dan snel online!