Summum.

Het modemerk Summum combineert Amsterdamse nuchterheid met een vleugje internationale allure. En daar geeft het team een heel eigen draai aan. Want verwacht niet dat Summum strikt de allerlaatste trends volgt. Een Summum vrouw gaat gewoon haar eigen weg.

Ben jij een vrouw van de wereld?

Summum is een puur Nederlands modemerk dat sinds 1998 in de schappen ligt. Oprichters Jos en Jorien Wijker hadden bij de start meteen al een duidelijke visie voor ogen. Zij wilden een label creëren voor de hippe werkende vrouw van 25 jaar en ouder. Deze vrouwen leven over het algemeen met een volle agenda waardoor ze weinig tijd hebben om zich met mode bezig te houden. Maar ondanks dat willen ze er wel graag mooi en trendy uitzien. De ontwerpers van Summum combineren praktische basics met eigentijdse, fashionable items. Zo ontstaat er een unieke collectie die perfect past bij de stijl van de werkende vrouw van nu. De ontwerpers van Summum maken dankbaar gebruik van hun nuchtere Nederlandse inborst. Toch weten ze deze Hollandse roots goed te vertalen naar het internationale modebeeld. Het is dan ook echte mode voor de vrouw van de wereld.

Creëer je eigen stijl met de Summum collectie

De kleding van Summum is stijlvol en op en top vrouwelijk. Elk seizoen stelt het merk een mooie collectie met basics samen. Kies jij dit seizoen voor een effen beigo of witte broek of ga je liever voor een klassieke zwarte rok die je overal bij kunt dragen? Ook de blazers en jasjes van Summum zijn items waar een werkende vrouw niet zonder kan. Naast deze neutrale basics vind je in de collectie van Summum diverse kleurrijke stoffen en prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van een top met een dierenprint of een blouse met een paar fleurige bloemen? De prints en kleuren die in de Summum collectie worden gebruikt, zijn vaak uitgesproken maar altijd stijlvol. Hier maak je zeker indruk mee als je de werkvloer oploopt. Behalve een collectie met broeken, jurken, tops en blazers heeft Summum nog een aparte assortiment met sjaals, bijoux en andere accessoires. Welk item je ook kiest, het heeft altijd dat typische Summum handschrift waar een vrouw als jij blij van wordt!