SuperRebel KidsGear.

In ieder kind schuilt stiekem een kleine rebel. En met SuperRebel KidsGear is het wel heel makkelijk om die rebelse kant naar boven te laten komen. Want deze stoere kleding fungeert als een soort toolkit waarmee jongens en meiden zichzelf kunnen omtoveren in een ware SuperRebel. Hoe cool is dat?

Op zoek naar de rebel in jezelf

Een echte rebel zit nooit stil. Deze kinderen gaan juist op onderzoek uit om te kijken wat de wereld hen te bieden heeft. Ze zoeken daarbij graag de grenzen op van wat kan en mag. En soms gaan ze natuurlijk even over die grenzen overheen. De stoere kleding van SuperRebel KidsGear past perfect bij deze levensstijl. De stoere ontwerpen, de stevige stoffen en de comfortabele pasvorm zorgen er namelijk voor dat kinderen alles kunnen doen waar ze zin in hebben. Zo kunnen ze echt op zoek naar de rebel in zichzelf.

Een andere kijk op kinderkleding

SuperRebel KidsGear is anders dan alle andere kinderkledingmerken. Dat komt omdat het label is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen BRNDWRKS (een specialist in kinderkleding) en SuperRebel.com (een creative agency). Beide bedrijven hadden een heel eigen kijk op kinderkleding. En dat is te zien. De collectie van SuperRebel KidsGear zit vol met gekke materialen, spannende details en stoere kleuren en prints. Deze kleding past dan ook perfect bij de belevingswereld van een kind.

Ontdek de stoere collectie van SuperRebel KidsGear

SuperRebel KidsGear is een vrij nieuw label. De eerste collectie werd in het najaar van 2015 gelanceerd en sindsdien zijn er al heel wat kinderen fan geworden van dit leuke merk. Het zijn vooral de stoere kleuren en de grappige prints waar kinderen zo blij van worden. Misschien scoor je dit seizoen wel een warme trui waar een getekende mangafiguur op prijkt. Of wat dacht je van een bomberjack met het SuperRebel logo en zilverkleurige accenten? Deze kun je mooi combineren met comfortabele sweatpants of een metallic rokje. SuperRebel KidsGear heeft namelijk leuke kleding voor jongens én meiden. Van broeken, truien en T-shirts tot rokjes, leggings en jassen: in de online collectie vind je echt altijd wat je zoekt!