Superstar.

Superstar is een label voor stijlvolle vrouwen van nu. De kleding is romantisch, stoer en een tikkeltje edgy. Een Superstar vrouw durft anders te zijn. Jij bent jij, en dat laat je zien met je kleding. Als je anders bent, heb je ook het lef om op te vallen. Daarom zitten er een paar mooie eyecatchers in de collectie. Je ziet eruit als een echte ster!

Hoe voel jij je vandaag?

Veel vrouwen passen hun kledingstijl aan aan hun stemming. Als je in een romantische bui bent, heb je zin in een elegante jurken of een voile tuniek met een print. Ben je meer in de stemming voor een stoere outfit? Dan kies je liever voor een comfortabele jeans en een denim blouse of een suêde jack. Superstar speelt hier handig op in. Het label heeft een unieke mix van elegante items en stoere, edgy kleding. Maar met de collectie creëer je wel altijd een stijlvolle, vrouwelijke look.

Kwaliteit maakt je een echte superster

In de Superstar collectie vind je geen schreeuwerige kleuren of drukke prints. Het label werkt veel met zwart, wit, donkerblauw en beige. Natuurlijk zitten er in de lente- en zomermaanden wat kleurrijke items tussen. Maar de meeste kleding is vrij ingetogen. Toch voel je je wel degelijk een ster als je een outfit van Superstar draagt. Dat komt door de zachte, elegante stoffen die in de collectie worden gebruikt. De kwaliteit straalt ervan af. De kleding is perfect afgewerkt en als je goed kijkt, ontdek je de mooiste details. Dit is waar je een echte superster aan kunt herkennen.

Inspirerende trends uit de hipste steden

Het team van Superstar laat zich inspireren door 's werelds hipste steden. Hierdoor zijn er een aantal hoofdcollecties ontstaan met veelzeggende namen als AMSTERDAM, MILAN, PARIS en LA. Bij Superstar shop je onder andere klassieke colberts, blouses en broeken, maar ook voor trendy items zoals kokerrokken, jumpsuits en maxidresses. Met zo'n outfit kun je moeiteloos door de straten van Milaan of Parijs flaneren. Naast deze items zie je bij Superstar veel denim in de collectie. Het label heeft een eigen denim atelier waar de mooiste jeans, denim blouses en jasjes worden gemaakt. Denim is tijdloos. Hierdoor vormt het de perfecte basis van je Superstar outfit.