SuperTrash.

Ben je uitgenodigd voor een bijzondere party? Of staat er een gezellige lunch met vriendinnen op het programma? Misschien verlangt jouw werkgever wel een representatieve kledingstijl. Feestje, gezellig vriendinnenuitstapje of vergadering; SuperTrash is mooi voor elke gelegenheid.

Groei van het label

Als we meer willen weten over het ontstaan van dit exclusieve kledingmerk, dan moeten we terug naar het jaar 2002. Toen ontmoette Olcay Gulsen de Amerikaanse Ava Riley. De twee raakten met elkaar in gesprek over het label dat Riley net had opgezet. Toen Olcay Gulsen de eerste SuperTrash kledingstukken zag, was ze meteen verkocht! De twee besloten om samen te werken. Olcay Gulsen werd verantwoordelijk voor de Europese verkoop van SuperTrash. In no-time bouwde Gulsen een ijzersterk verkoopapparaat rondom het label op. Dan moet je denken aan afzet via modeboetieken en online winkels. Later opende ze de deuren van eigen SuperTrash winkels in de grote steden. In 2009 kocht Gulsen alle aandelen van het merk.

Betaalbare kleding met designertouch

Olcay Gulsen vormt hét perfecte visitekaartje voor haar eigen merk! SuperTrash is een merk voor de jonge, zelfstandige vrouw die er een stijlvolle look op nahoudt. Het merk staat symbool voor zelfverzekerdheid. Als je kleding draagt van SuperTrash, dan kun je de hele wereld aan! SuperTrash kenmerkt zich door een uitgesproken stijl én door verrassende combinaties. Bovendien valt de kleding heel mooi; de ontwerpers weten mooie stoffen met goede pasvormen te combineren. Als je het als eens hebt gedragen, dan weet je dat SuperTrash kledingstukken heel comfortabel aanvoelen. Als je denkt dat aan deze exclusieve kleding een idem prijskaartje hangt, dan heb je het mis. Vergeleken met H&M en Zara is SuperTrash nog geen 20% duurder. Voor dat geld heb je wel kleding — compleet met bijpassende accessoires — met een designeruitstraling! Goed om te weten is dat de diverse kledingstukken zich goed met elkaar laten combineren. Bovendien gaan SuperTrash items een levenlang mee.

Van rokjes, jurkjes en jumpsuits tot pumps, boots en lingerie; in de collectie van SuperTrash vind je altijd — en voor elke gelegenheid — een passende outfit. Heel fijn is het dat je jouw look compleet kunt maken met accessoires zoals mooie oorbellen, een opvallende halsketting of een stoere armband. Goed om te weten is dat ook riemen, sjaals en hoeden deel uitmaken van de SuperTrash collectie, net als een complete lijn in meisjeskleding. Voor de echte fans is er een speciale geur! Én SuperTrash nagellak in knallende kleuren. Heb je zin om te shoppen? Met een paar kliks scoor je een geweldige SuperTrash outfit bij elkaar!