TC REVL.

Vrouwen en tassen zijn een goede combinatie. Maar je gaat natuurlijk niet voor het eerste de beste exemplaar dat je tegenkomt. Je zoekt juist een tas waarmee je jouw unieke persoonlijkheid versterkt. Vanuit dit uitgangspunt is in 2016 het tassenmerk TC REVL opgericht. En inmiddels ligt er echt een collectie om trots op te zijn.

Bijzondere ontwerpen van topkwaliteit

TC REVL is het tassenlabel van de Nederlandse Antonia en haar dochter Claudia. Zij delen een grote passie voor alles wat met mode te maken heeft. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven. De afgelopen jaren hebben beide vrouwen de nodige ervaring opgedaan in de modewereld. Al hebben ze wel hun eigen pad gekozen. Zo is Antonia actief geweest als zelfstandig ontwerpster, terwijl Claudia zich juist op de zakelijke kant richtte. Met TC REVL hebben deze twee elementen slim weten te combineren. Toch verkopen ze niet hun eigen ontwerpen. Ze kiezen er namelijk bewust voor om met andere designers in zee te gaan. TC REVL werkt bijvoorbeeld samen met Stefano Galandrini. Deze Italiaanse ontwerper is bekend van de HYMYBAG, een eigenzinnige tas die je met behulp van stevige drukknopen in elkaar zet. De mode-achtergrond van Antonia komt overigens nog steeds goed van pas. Want zij bewaakt de kwaliteit van de tassen. Hierdoor weet je zeker dat TC REVL altijd kwalitatief hoogwaardige producten levert.

Voor welke stijl ga jij?

Je favoriete tas draag je elke dag weer bij je. Daarom is het ook zo belangrijk dat iets kiest dat bij jouw stijl past. TC REVL houdt gelukkig volop rekening met alle verschillende smaken en stijlen. Dus houd je van stoer en robuust? Dan vind je misschien wel een tas die is gemaakt van zwart lakleer en grijs kunstbont. Ga je liever voor wat meer verfijning? Wie weet kies je dan wel voor een exemplaar waar kant of satijn in verwerkt zit. Uiteraard zijn er heel wat kleuren om uit te kiezen. Van tijdloze kleuren als beige, zwart en bruin tot opvallende tinten rood, blauw en geel: TC REVL heeft het allemaal. Door deze grote variatie vind je altijd wel een tas waar jij vol trots mee rondloopt. En met de juiste tas laat je iedereen meteen zien wat voor type vrouw jij bent!