TOV Essentials.

TOV Essentials is een merk voor vrouwen die houden van accessoires. Het label heeft een uitgebreide collectie sieraden, maar ook voor tassenliefhebbers valt er meer dan genoeg te shoppen!

Voel je goed

TOV Essentials is het label van ontwerpster Sarah Lingg. In 2001 startte zij vanuit haar thuisbasis Amsterdam met een elegante collectie accessoires. De naam voor het label was snel gevonden: TOV Essentials. Dit verwijst naar het Jiddische ‘tov’, dat simpelweg ‘goed’ betekent. En dit krachtige woord is meteen het officiële mantra geworden. Want vrouwen die TOV Essentials dragen, moeten zich goed voelen. Dat verdien je toch?

Het kenmerkende TOV-logo

Voor de sieradencollectie werkt Lingg samen met een aantal kleine ateliers in Italië. De goudsmeden maken elk item met de hand. Hierdoor kan zelfs het kleinste detail vakkundig in de collectie worden verwerkt. En als je goed kijkt, ontdek je in de sieraden altijd het kenmerkende logo van TOV Essentials. Deze is geïnspireerd op het oudste logo ter wereld, namelijk dat van de Nederlandse VOC.

Betaalbare luxe

Luxe sieraden zijn vaak behoorlijk prijzig. TOV Essentials geeft je dat gevoel van luxe, terwijl de collectie toch verrassend betaalbaar is. Dat komt omdat de sieraden slechts een laagje goud bevatten, al kun je dat met het blote oog niet zien. Met deze techniek creëert TOV Essentials sieraden die sterk en duurzaam zijn. Als je eenmaal zo’n mooie ring of armband in bezit hebt, dan ga je er nog lang van genieten. Datzelfde geldt voor de tassencollectie. De shoppers, handtassen en schoudertassen zijn allemaal gemaakt van 100% leer. Daarnaast zijn ze goed gecoat zodat vuil geen kans krijgt om in het leer te trekken. Op deze manier blijft je tas langer mooi.

De perfecte accessoires bij elke outfit

Zonder goede accessoires is je look niet af. Gelukkig heeft TOV Essentials sieraden en tassen die je met elke outfit kunt matchen. De sieradenlijn bestaat onder andere uit armbanden, ringen, oorbellen en prachtige colliers. Ze zijn er in de kleuren goud, zilver of rosé. TOV Essentials werkt voor de sieraden met twee verschillende collecties: een basiscollectie en een collectie met de nieuwste trends. Dus kies je voor een elegant en tijdloos sieraad of ga je liever met de laatste mode mee? En welke tas draag je erbij? Met TOV Essentials maak je steeds weer de mooiste combinaties!