Tramontana.

Met de juiste outfit voel je je mooier en gelukkiger. En dat heeft modemerk Tramontana heel goed begrepen. Het label staat bekend om de vele goede basiscs en elegante must-haves. Of je nu een fijne trui zoekt of dat je graag indruk wilt maken met een stijlvol jurkje: bij Tramontana heb je je nieuwe outfit snel bij elkaar geshopt!

Stijlvolle mode voor elk moment van de dag

Tramontana is een vrouwenmerk van Nederlandse bodem. Het label werd opgericht in 1985 en het draait dus alweer een heel aantal jaar mee in de modewereld. Het is vooral de eigentijdse signatuur en de grote diversiteit waardoor de collectie zowel in binnen- als buitenland aanslaat. Bij Tramontana vind je gemakkelijk een passende outfit voor kantoor, thuis of een avondje uit. Zo ben je elk moment van de dag verzekerd van een perfecte look. Maar het is niet alleen de stijl die een grote rol speelt binnen de collectie van Tramontana. Ook een hoge kwaliteit van de materialen en de goede pasvorm zijn kenmerkend voor de kleding. Daar bovenop zijn de items allemaal erg betaalbaar. Dat is toch een combinatie waar iedere vrouw voor valt?

Creëer je eigen look met de Tramontana collectie

Met de leuke collectie van Tramontana kun je jouw garderobe flink uitbreiden. Misschien kies je wel voor een stijlvol jurkje die je combineert met een comfortabel vest. Of wellicht ben je meer het type voor een goed paar jeans met een trendy top en een jasje. Iedere vrouw heeft zo haar eigen stijl, en daar houdt het ontwerpteam van Tramontana dus volop rekening mee. Maar door de vele verschillende materialen, kleuren en dessins creëer je met de collectie van Tramontana wel echt je eigen look. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een blouse met een vrouwelijke bloemenprint te combineren met een jasje van imitatieleer? En die mooie jurk met grafische print geef je natuurlijk helemaal je eigen draai met een aantal stoere accessoires.

Ben jij benieuwd wat Tramontana dit seizoen allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje in de nieuwste collectie!