Tumble N Dry.

Tumble 'N Dry is een hip en stoer merk. De collectie kinderkleding is zo samengesteld, dat ze het elke dag van de week kunnen dragen. Want of ze nu naar school moeten, bij oma op bezoek gaan of dat ze een middagje de buurt willen verkennen: een outfit van Tumble 'N Dry kan altijd!

Creëer positieve energie met de Tumble 'N Dry kleding

In 2007 zag het Nederlandse merk Tumble 'N Dry het levenslicht. En de ambitie was al meteen vanaf de start duidelijk: het moest een vrolijke collectie worden die past bij de actieve levensstijl van kinderen. Want een kind wil gewoon onbezorgd buiten kunnen spelen zonder dat hij of zij daarbij belemmerd wordt. De kleding van Tumble 'N Dry is dan ook erg functioneel. Soepele stoffen en comfortabele modellen vormen de basis van de collectie. Maar het kleurgebruik en design speelt misschien nog wel een grotere rol. De collectie van Tumble 'N Dry is vrolijk en maakt een knipoog naar de hedendaagse modetrends. Met zo'n outfit krijgt je kind meteen een flinke dosis positieve energie.

De Tumble 'N Dry collectie voor jongens en meiden

Tumble 'N Dry heeft een aparte collectie voor jongens en voor meiden. De jongenskleding is stoer en hip. Wat dacht je bijvoorbeeld van comfortabele jeans, legerprints en hoodies met opvallende teksten? Daar maken ze indruk mee als ze het schoolplein oplopen. De meisjeskleding heeft weer een heel andere uitstraling. Dierenprints, vrolijke kleuren en stijlvolle accessoires zijn precies waar jonge meiden zich goed in voelen. Wat de Tumble 'N Dry collectie extra aantrekkelijk maakt, is de hoge kwaliteit. En dat is hard nodig bij kinderkleding. Een valpartij in de speeltuin of op het voetbalveldje ligt immers altijd op de loer. Toch is deze kwaliteit geen grote aanslag op je portemonnee. De kleding van Tumble 'N Dry is namelijk erg betaalbaar. Kinderen én hun ouders worden vrolijk van dit leuke merk!