Twinlife.

Bij het Nederlandse Twinlife draait alles om een sportieve levensstijl. De typische Twinlife man houdt van voetballen en bier drinken met zijn vrienden. Hij zoekt stoere, modieuze en vooral praktische kleding met een sportieve twist. De items uit de collectie zijn mooi op elkaar afgestemd. Met Twinlife stel je dus gemakkelijk een complete look samen.

De gebroeders De Boer

Frank en Ronald de Boer zijn misschien de bekendste tweelingbroers van Nederland. In de jaren '90 maakten deze voetballers furore bij Ajax en in het Nederlands elftal. En ze groeiden ook meteen uit tot populaire stijliconen. Niet vreemd dus dat Frank en Ronald de Boer een grote inspiratiebron voor modeontwerpers werden. Het ontstaan van het merk Twinlife (in 1996) is zelfs aan hen te danken. Het sportieve kledingmerk bouwde namelijk de complete collectie om de gebroeders De Boer heen. De bedoeling was om een kledingmerk te ontwikkelen speciaal voor voetbalfans. Om de juiste stijl te vangen, kreeg de tweeling de nodige inspraak. Daarnaast traden ze jarenlang naar voren als het gezicht van Twinlife. Op deze manier werd Twinlife echt een merk van voetballiefhebbers voor voetballiefhebbers.

De sportieve Twinlife-stijl

De collectie van Twinlife is lekker casual en sportief. Je kunt er terecht voor comfortabele broeken, longsleeves, polo's, T-shirts en sweaters. Maar ook stoere bomberjacks en gewatteerde jassen zijn volop bij Twinlife te vinden. In deze kleding kun je gemakkelijk elke zaterdag of zondag aan de rand van het voetbalveld staan. Toch heeft Twinlife zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld. De sportieve stijl uit de beginjaren is steeds stoerder en robuuster geworden. Zo ligt er steeds meer nadruk op jeans met stoere wassingen en opvallende details. Dit is mode voor echte mannen.

De Twinlife collectie voor jongens

Twinlife is er niet alleen voor stoere mannen. Want ook voor stoere jongens heeft het merk een aparte kledinglijn gecreëerd. In de collectie van Twinlife Boys vind je veel dezelfde items als in de collectie van Twinlife Men. Vaders en zonen kunnen dus samen het veld op om een balletje te trappen.