US Polo Assn.

Het officiële merk van de United States Polo Association (USPA), U.S. Polo Assn., biedt een groot aanbod kleding, accessoires en producten voor thuis in meer dan 135 landen ter wereld aan. Zoals je wel verwacht van een bedrijf dat een jaarlijkse omzet van meer dan $1 miljard behaald, is de populariteit van het merk niet enkel te danken aan de fans van de paardensport. De hoge kwaliteit van de klassieke kleding van het merk zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, functionele en modieuze casual kleding.

Een Kort Stukje Geschiedenis van U.S. Polo Assn.

Het bestuur van de polosport in Noord-Amerika sinds 1890, USPA heeft ongeveer 250 poloclubs in Canada en de Verenigde Staten. Het logo van het merk bestaat uit twee polospelers op een paard. Deels om verwarring tussen het officiële logo van de sport en het Ralph Lauren Polo label te vermijden, heeft de organisatie U.S. Polo Assn. als een uniek bedrijf opgegeven in 1981. USPA gebruikt het geld van de auteursrechten betaald door de U.S. Polo Assn. om de polosport te promoten en hen in verschillende programma’s, van scheidsrechtertraining tot paardenwelvaart, te steken.

Alles Over het Hemd

U.S. Polo Assn. heeft een diverse kledingcollectie voor mannen, vrouwen en jongens, waaronder een uitgebreide selectie van de naamgenoot van de sport, polo hemdjes. De hemdjes met korte mouwen en een kraagje en knopjes is beschikbaar in traditioneel gebreide stof, zoals piqué katoen of ultrazachte synthetische stof. Wat een op maat gemaakt, hedendaagse stijl biedt zijn de smalle designs beschikbaar in elke maat, kleur en patroon. De World collectie bevat teamkleuren van internationale polo teams, waardoor je altijd modieus kan supporteren voor je favoriete spelers.

Kledingcollecties voor Vrouwen

Of het nu een gestreepte terry crew is of een gevouwen polo jurk, de vrouwenkledij van U.S. Polo Assn. bevat klassieke sportdesigns die nooit uit de mode gaan. De silhouetten zijn strak en mooi, de pasvormen sluik en flatterend. Van kleurrijke clubjurkjes en baseballjasjes tot simpele t-shirts, jeans en sweaters, het is die soort kleding waarin je er smaakvol en chique uit zal zijn waar je ook heen gaat. Het beste zijn de fantastische prijzen die het betaalbaar maken om je kleerkast vol te proppen met alle kleding die je nodig hebt voor je actieve levensstijl.