Van Gils.

Van Gils maakt van iedere man een stijlvolle heer. Dit modemerk staat dan ook bekend om de hoogwaardige materialen, de goede pasvorm en de verfijnde details. Met Van Gils haal je echt het beste uit jezelf.

Kwalitatieve herenmode sinds 1948

We kennen Van Gils tegenwoordig vooral van de mooie pakken en de klassieke shirts en broeken. Toch is het modemerk oorspronkelijk opgericht met een maatschappelijk doel. De Bredase ondernemer H.C. Van Gils wilde in 1948 namelijk iets doen aan de sporen die de Tweede Wereldoorlog had nagelaten. Het doel was om kleding en werk te bieden zodat de ontwrichte stad er weer sneller bovenop zou komen. De rol van Van Gils is inderdaad erg belangrijk geweest voor Breda. Maar na het herstel van de stad hield het kledingmerk er niet mee op. De kwalitatieve herenmode was inmiddels zelfs zo populair geworden dat het bedrijf steeds verder werd uitgebreid. En ruim 70 jaar later voelen mannen zich nog steeds lekker in de kleding van Van Gils.

Mooie details en een perfecte fit

De collectie van Van Gils bestaat voornamelijk uit pakken, colberts, shirts, jassen, broeken en stropdassen. De stijl is klassiek maar toch weet het modemerk altijd wel een paar eigentijdse details in de kleding te verwerken. Hierdoor is Van Gils ideaal voor de modieuze man die er graag netjes en stijlvol uit wil zien. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door de hoge kwaliteit van de kleding. Voor elk item selecteert Van Gils namelijk de mooiste stoffen. Misschien hul je jezelf wel in een fijne trui of een vest van wol. Of wellicht vind je het toch prettiger om een overhemd van licht en ademend katoen te dragen. Naast de hoge kwaliteit van de stoffen zorgt Van Gils ook altijd voor de juiste fit. Sommige items zijn mooi getailleerd, terwijl andere kledingstukken eerder een wat ruimere pasvorm hebben. Zo kan iedere man een outfit vinden dat perfect zit.