Van Haren.

Van Haren is niet meer weg te denken uit de Nederlandse schoenenwereld. Maar naast schoenen vind je in de online collectie ook mooie tassen, riemen en andere accessoires. De stijl van Van Haren is behoorlijk gevarieerd. Van mooie high heels tot sportieve herenschoenen en comfortabele enkellaarsjes: in de collectie van Van Haren valt er genoeg te shoppen!

De bijzondere visie van Van Haren

Veel grote schoenenmerken zijn begonnen in het Brabantse Waalwijk. Ook Van Haren is hier in 1929 gestart. Aan de wieg van het label stond de leerhandelaar en schoenenfabrikant Ivo van Haren. Hij had een heel eigen visie. Van Haren wilde namelijk dames-, heren- en kinderschoenen gaan produceren die hij vervolgens exclusief in zijn eigen winkels verkocht. En dat was nieuw voor die tijd. De familie Van Haren beschikte over eigen fabrieken, een stikkerij én een leerlooierij. Ze hadden dus alles in huis om van hun schoenenlabel een groot succes te maken. Dat lukte. En nog steeds shoppen mensen graag in de collectie van Van Haren. Al is er wel wat veranderd. Tegenwoordig produceert Van Haren namelijk geen eigen schoenencollectie meer. In samenwerking met het Duitse Deichmann Schuhe kopen ze een collectie in van uiteenlopende merken. Vooral Graceland, Victory en Ariane zijn typsiche Van Haren merken.

Shoppen in de online schoenencollectie

In de online collectie van Van Haren shop je schoenen voor elke gelegenheid. De juiste schoenen maken je outfit immers helemaal af. Heb je een zakelijke afspraak of moet je er netjes uitzien voor een etentje? Ga dan voor stijlvolle pumps of halfhoge veterschoenen. Voor een casual stijl heeft Van Haren fijne sportschoenen en comfortabele instappers. Maar in de collectie ontdek je nog veel meer mooie modellen voor dames, heren en kinderen. Van Haren gaat altijd met de tijd mee. In de fashionscene, op modebeurzen en 's werelds hipste steden gaat het merk op zoek naar de nieuwste trends en stijlen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Wat wil je nog meer?