Van Lier.

Het Nederlandse Van Lier is één van de grootste merken op het gebied van klassieke herenschoenen. De collectie is perfect voor mannen die stijlvol voor de dag willen komen. Maar Van Lier gaat ook graag mee met de nieuwste trends. Naast de klassieke modellen bestaat de collectie daarom uit casual sneakers en hoge veterboots. Al hebben al die schoenen wel de tijdloze elegantie waar Van Lier zo groot mee is geworden.

De wereld rond voor het mooiste leer

Van Lier is een echt familiebedrijf. Het eerste paar schoenen werd al in 1815 gemaakt in het Brabantse Loon op Zand. Ruim 200 jaar later brengt Van Lier nog steeds nieuwe collecties op de markt. Het schoenenmerk staat bekend om de hoge kwaliteit en de innovatieve manier van produceren. De familie reist al sinds het begin de wereld rond, op zoek naar het mooiste leer en de beste leerlooierijen. Ze halen bijvoorbeeld kalfsleer uit Frankrijk, zoolleer uit Engeland en voor modieus bewerkt leer gaat de familie Van Lier naar Italië. De hoge kwaliteit van het leer vormt de basis van de schoenencollectie. De klassieke, elegante stijl doet de rest.

Innovatieve schoenmakers

Het schoenenmerk Van Lier wordt gerund door een innovatieve familie van schoenmakers. Ze weten hun kennis van het ambachtelijke schoenmakersvak te combineren met de modernste technieken. Van Lier experimenteert voortdurend met verschillende productiemethoden en bewerkingstechnieken. Op deze manier ontstaan er steeds weer andere kleuren en texturen. Ook speelt Van Lier graag met verschillende pasvormen. Hierdoor is de collectie verrassend veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een chique herenschoen of naar een wat meer casual model: bij Van Lier slaag je altijd.

Een stijlvolle man draagt Van Lier

Iedere man ziet er graag stijlvol uit. Dat begint al met een paar herenschoenen van Van Lier. Voor een zakelijke look draag je klassieke instappers onder een mooi pak. Mag het wel iets meer casual zijn? Kies dan voor een paar sneakers of ga voor hoge veterschoenen in een opvallend blauwe kleur. Zo ben je niet alleen stijlvol, maar je laat ook zien dat je echt een man van nu bent.