Vandyck.

Als je net onder de douche vandaan komt dan is het heerlijk om jezelf in een zachte, warme badjas te wikkelen. Bij Vandyck begrijpen ze dat als geen ander. Daarom heeft dit Nederlandse merk inmiddels een uitgebreide badjassencollectie gecreëerd. Je kunt kiezen voor een klassieke badjas van velours, maar ook voor een eigentijds exemplaar dat is uitgerust met een zachte bamboevoering. In welke badjas kruip jij het liefste diep weg?

Bed- en badtextiel sinds 1923

Vandyck is een echte specialist in bed- en badtextiel. En dat al sinds 1923. Het bedrijf is opgericht door Cornelis van Dijk, die startte met een kleine collectie dekbedden en kussens. Inmiddels is dit familiebedrijf alweer in handen van de derde en vierde generatie. In de bijna 100 jaar van zijn bestaan is Vandyck uitgegroeid tot een toonaangevend merk met een zeer complete collectie bed- en badmode. Badjassen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Voel je lekker comfortabel in een echte Vandyck badjas

De badjassen van Vandyck zijn altijd lekker warm, zacht en comfortabel. Dat komt omdat de stoffen met zorg worden geselecteerd. Misschien kies je wel voor een gewaad dat is gemaakt van velours katoen. Deze stof oogt tijdloos en het heeft daarnaast een zeer hoog absorptievermogen. Hierdoor is het materiaal perfect voor een badjas. Hul je jezelf liever in een ochtendjas van 100% polyester? Dat kan natuurlijk ook. Zodra je deze badjassen aantrekt, voel je meteen hoe extreem zacht ze zijn. Dat ligt aan de binnenzijde, die vaak bestaat uit een mengsel van bamboe en katoen. Zelfs op een blote huid voelen deze natuurlijke materialen heerlijk aan.

Relaxen in stijl

Relaxen doe je het liefst in stijl. Met een Vandyck badjas gaat dat ook zeker lukken. De collectie bestaat namelijk uit luxe ochtendjassen in verschillende kleuren en modellen. Draag je graag een klassiek, tijdloos exemplaar? Ga dan voor een donkerblauwe of grijze badjas met streepjes. Toch kun je net zo goed voor een wat modernere variant kiezen. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtendjas in een eigentijdse kleur, zoals mintgroen of zalmroze? Maar de moderne twist zit hem niet alleen in het kleurgebruik. Vandyck heeft namelijk ook badjassen die sterk afwijken van het traditionele model met een grote kraag en een stoffen riem. In deze online collectie ontdek je dus echt hoe trendy een mooie badjas kan zijn.