Vanguard.

Vanguard maakt kleding voor echte mannen. Het zijn mannen in de voorhoede, die niet bang zijn voor het onbekende. De typische Vanguard man is een stoere avonturier die op zijn klassieke motor door ongerepte landschappen toert. Hij is op zoek naar vrijheid en onafhankelijkheid. En dat zie je ook terug in de Vanguard collectie. Want tijdens je reis heb je comfortabele en praktische kleding nodig, Met een stoere uitstraling natuurlijk.

Fijne basics met een authentieke twist

In de collectie van Vanguard vind je goede basics. Witte T-shirts, knitwear truien en jeans: het is er allemaal. Daarnaast heeft het label wat meer verfijndere items in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan modieuze blazers en blouses met subtiele prints. Ook de leren jassen mogen niet ontbreken. Vanguard staat bekend om de mix van materialen, contrasten en biker accenten. Hier voelt een echte man zich comfortabel in.

De Vanguard jeanscollectie

Jeans vormen een belangrijk onderdeel van de Vanguard collectie. Er zijn verschillende modellen en wassingen zodat je voor elke gelegenheid de perfecte jeans kunt vinden. Het populairste model is de V7 Rider. Dit zijn klassieke jeans met een moderne, stoere twist. Kenmerkend voor de V7 Rider zijn de rechte pijpen en de grove stiksels. Dit is een broek die iedere man in zijn kast moet hebben hangen. Een ander veel verkocht model is de Vanguard V9. Deze jeans hebben aan de voorzijde twee extra zakken wat voor een bijzonder effect zorgt. De Vanguard jeans kun je goed combineren met een simpele sweater en een stoer jack. Voor een wat nettere stijl vervang je de sweater en het jack voor een overhemd en blazer. Zo zie je er casual maar toch gekleed uit.

De broeklengtes lopen door tot 38 inch en de maatvoering bij truien en shirts gaat zelfs tot XXXL. Want Vanguard is er voor elke stoere man.