Vanilia.

De collectie van Vanilia laat iedere vrouw er op haar mooist uitzien. Door de vrouwelijke belijning van de ontwerpen worden je sterke punten geaccentueerd. En de luxueuze uitstraling van de stoffen geeft je nóg meer stijl en klasse. Welke vrouw laat zich nu niet verleiden door de stijlvolle Vanilia collectie?

De echte Vanilia kwaliteit

Vanilia is een Nederlands modemerk met internationale allure. Het merk zoals we dat vandaag de dag kennen, is ontstaan in 1991. De toen zesentwintigjarige Michel Hulzebosch nam in dat jaar de leiding van het label over. Van een commercieel modemerk dat weinig onderscheidends te bieden had, veranderde Vanilia in een luxe merk met een stijlvolle, vrouwelijke collectie. Die luxe uitstraling komt vooral door de hoge kwaliteit van de stoffen, die bijna allemaal worden geïmporteerd uit Italië. De ontwerpen worden doorgestuurd naar het Vanilia atelier in het Turkse Cappadocië, waar de naaisters de stoffen vakkundig verwerken tot een echte collectie. Doordat het hele productieproces in eigen handen blijft, betaal je geen extra kosten voor groothandels of andere tussenpersonen. Mooi zijn is bij Vanilia dan ook heel betaalbaar.

Wat voor Vanilia vrouw ben jij?

Iedere vrouw heeft haar eigen wensen als het om kleding gaat. Waar de één op zoek is naar een professionele stijl voor op de werkvloer, hult de ander zich liever in een wat sportiever kledingsetje. Gelukkig houdt Vanilia rekening met ieder type vrouw. Het modemerk heeft dan ook drie verschillende collecties ontwikkeld: Modern Business, Sport Couture en Celebrate. De collectie Modern Business is perfect wanneer je een professionele look wilt creëren. Bij deze lijn kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi broekpak of voor een klassieke, zakelijke jurk. De Sport Couture lijn is daarentegen juist sportief en comfortabel. Hier vind je onder andere jeans, katoenen jurken en lekkere warme vesten. Deze kledingstijl draag je het liefst de hele dag door. Staat er binnenkort een feestje gepland? Ga dan voor de feestelijke Couture collectie. De jurken, rokjes en blouses hebben een vrolijke mix van opvallende kleuren en prints zodat je altijd een spetterende entree maakt.

Bij Vanilia worden elke maand weer nieuwe items toegevoegd. Hierdoor blijft het leuk om regelmatig door de collectie te struinen.