Vingino.

Vingino is een label voor stoere jongens en meiden. Het kinderkledingmerk is vooral bekend vanwege de spijkerbroeken, die zowel bij de allerkleinsten als bij wat grotere kinderen erg populair zijn. En elk seizoen komt Vingino weer met een verrassende collectie.

Een jeanslabel van Hollandse kwaliteit

De collectie van Vingino wordt ontworpen met echte Hollandse nuchterheid. Het is een rechttoe rechtaan merk dat zich sinds de oprichting in 2001 vooral heeft gespecialiseerd in denim. Maar bij Vingino zijn jeans niet zomaar jeans. Want door de vele modellen en wassingen is de jeanscollectie verrassend gevarieerd. De collectie bestaat onder andere uit slim-fit, baggy-fit en regular jeans. Welk model je ook kiest, er is altijd veel oog voor detail. En dat is precies waar je een echte Vingino spijkerbroek aan kunt herkennen. Daarnaast wordt er bij de jeanscollectie volop gebruik gemaakt van vernieuwende wassingen. Ga je voor de used-look of wordt jouw kind vooral blij van de eigenzinnige destroyed-spots? De keuze is aan jou. Op deze manier zorg je met de kleding van Vingino toch voor een heel eigen identiteit.

Meer dan jeans alleen

Hoewel Vingino bekend is geworden als jeanslabel, is de collectie uitgebreider dan dat. Want naast denim verkoopt Vingino ook andere stoere en eigenzinnige kleding. Je kunt er net zo makkelijk terecht voor shirts, truien, jassen, sportkleding en ondergoed, en voor echte meiden heeft het merk zelfs diverse leuke rokjes en diverse accessoires in de collectie. Hiermee creëer je een heuse glamour look. De vrolijke kleuren en mooie prints die Vingino gebruikt, passen precies bij de smaak van kinderen. En altijd is de kleding draagbaar en comfortabel, waardoor de Vingino collectie ideaal is voor een schooldag of een middagje buitenspelen. Vooral de jeans zijn erg stevig zodat het een valpartij gemakkelijk kan doorstaan. En dat is wel zo prettig als je een kleine wildebras in huis hebt.