WE Fashion.

Het Nederlandse WE Fashion creëert elk seizoen mooie items die onderling gemakkelijk te combineren zijn. In de collectie kun je terecht voor betaalbare dames- en herenkleding, maar ook voor kinderkleding en diverse accessoires. Zo shop je voor het hele gezin een nieuwe outfit bij elkaar!

Hij, Zij of toch WE?

De thuisbasis van modeketen WE Fashion is Amsterdam. Het is deze stad waar Karel de Waal in 1962 zijn eerste Hij-winkel opent. De collectie met betaalbare mannen- en jongenskleding is meteen een groot succes. Maar de ondernemer heeft meer ambities. Daarom komt er in de jaren '80 een damescollectie bij, dat simpelweg 'Zij' wordt gedoopt. Met het oog op de internationale markt verandert de modeketen in 1999 de naam in WE Fashion. De naam is anders, maar het concept is hetzelfde gebleven: eigentijdse kleding voor een betaalbare prijs.

Van handige basics tot stoere denim items

WE Fashion is er voor elk moment van de dag. Het maakt niet uit of je nu casual of zakelijk gekleed wil gaan, want in de inspirerende WE Fashion collectie slaag je altijd. Onder de naam WE Fundamentals brengt het label handige basics uit, zoals tops, vesten en comfortabele broeken. Deze items passen overal bij zodat je steeds weer een nieuwe look creëert. Voor denim kleding kun je terecht in de WE Blue Ridge collectie. Bij de denim broeken, blouses en jasjes wordt er gewerkt met bijzondere wassingen waardoor er een zeer eigentijdse collectie ontstaat. En het handige is dat de denim kleding van WE Fashion zo mooi afgewerkt is dat je het zowel casual als formeel kunt dragen.

The Ultimate Collection van WE Fashion

Voor de laatste trends op modegebied shop je The Ultimate Collection van WE Fashion. De kleding is herkenbaar aan de eenvoudige silhouetten en de kwalitatief hoogwaardige materialen. In The Ultimate Collection worden neutrale kleuren afgewisseld met trendy prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie jurk of tuniek met een opvallende print? Of kies voor een warme trui met een grafisch motief. Met deze items maak je meteen een echt fashion statement.

Ben je benieuwd geworden naar de dames-, heren- en kindercollectie van WE Fashion? De mooiste items bestel je snel en eenvoudig online!