whkmps OWN.

Whkmp's OWN is het eigen merk van modeketen Wehkamp. Het label staat bekend om de tijdloze ontwerpen van een hoge kwaliteit. En alle items zijn mooi op elkaar afgestemd zodat je er allerlei combinaties mee kunt maken. Op deze manier creëer je de stijl die bij je past.

Het begint met goede basics

In de collectie van whkmp's OWN zitten vooral veel goede basics. Zwarte shirts, effen broeken, donkerblauwe truien: dit zijn items die je meer dan één seizoen lang kunt dragen. Door de hoge kwaliteit van de stoffen blijft de kleding er ook mooi uitzien. Zelfs nadat de kleding een paar keer gewassen is, is het nog steeds mooi van vorm en kleur. Whkmp's OWN combineert deze hoge kwaliteit met een eenvoudig design. De pasvorm en de dessins zijn tijdloos. Zo kun je lekker lang genieten van je nieuwe outfit.

Van top tot teen in whkmp's OWN

Als je op zoek gaat naar nieuwe kleding kijk je waarschijnlijk eerst naar de broeken, shirts of jassen. Maar het ondergoed en de sokken zijn minstens net zo belangrijk. Gelukkig heeft whkmp's OWN alles in de collectie om een complete outfit mee samen te stellen. Zo kun je je van top tot teen in je favoriete merk hullen.

Mode voor het hele gezin

Whkmp's OWN maakt betaalbare mode voor jong en oud. Het label heeft een damescollecties, een herencollectie én een aparte lijn voor kinderen. Natuurlijk is de kinderkleding helemaal aangepast aan wat de jongste gezinsleden leuk vinden. In de meidencollectie vind je veel roze, strikjes en lieflijke prints. De jongenscollectie is kleurrijk en stoer. Hier kunnen ze zeker mee op het schoolplein verschijnen.

De collectie van whkmp's OWN is gewoon online verkrijgbaar. Neem dus gerust eens een kijkje en laat je inspireren door de stijl en kwaliteit van één van Nederlands bekendste merken.