Wildebeast.

Wildebeast is hét merk voor de echte outdoorliefhebber. De collectie zit vol met truien, broeken, shirts en jassen van de hoogste kwaliteit. Maar ook voor wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken en andere outdoorproducten zit je bij Wildebeast goed. Uiteraard is alles goed bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Je weet immers maar nooit wat je tijdens je lange trektocht tegenkomt.

Goed voorbereid de natuur in

De natuur heeft heel wat moois te bieden. Grote bergketens, uitgestrekte meren en bosrijke gebieden: dit zijn de plekken waar fanatieke hikers en recreatieve kampeerders graag hun vrije tijd doorbrengen. Maar als je de natuur intrekt, moet je wel goed voorbereid zijn. De wisselende weersomstandigheden en het ruige landschap zijn bijvoorbeeld elementen die van grote invloed kunnen zijn. Gelukkig vind je in de collectie van Wildebeast alles wat je nodig hebt voor een geslaagde trekkingstocht of kampeervakantie.

Wildebeast: het eigen merk van Perry Sport

De collectie van Wildebeast is sinds 1996 te koop. De afgelopen jaren heeft het merk een behoorlijk sterke positie op de Nederlandse outdoormarkt veroverd. Deze populariteit is voor een groot deel te danken aan de goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar Wildebeast heeft nóg een geheim. Dit merk is namelijk ontwikkeld door de mensen achter Perry Sport. Dit bedrijf heeft meer dan 140 jaar outdoorervaring waardoor ze precies aan welke eisen de collectie moet voldoen.

Sterk en functioneel

Goede outdoorkleding moet vooral sterk en functioneel zijn. Daarom werkt Wildebeast alleen met de beste materialen. Veel van de vesten zijn bijvoorbeeld gemaakt van fleecestof. Dit materiaal houdt je lekker warm, maar het is tegelijkertijd soepel, dun en licht van gewicht. Heb je een jas nodig? Dan heb je andere eisen. Een echte outdoorjas is waterdicht, ademend en misschien zelfs winddicht. Hiermee kun je alle weersomstandigheden trotseren. Natuurlijk zijn er nog veel meer praktische outdoorproducten waar je uit kunt kiezen, zoals handige afritsbroeken en stevige wandelschoenen met grove zolen. Dus ga je binnenkort de natuur in? Kijk dan eerst eens rustig rond in de online collectie van Wildebeast.