X Two.

X-Two is hét modelabel voor vrouwen met een maatje meer. De kleding is comfortabel en heeft een goede pasvorm. Daarnaast volgt X-Two ook nog eens de allerlaatste trends. Dit is kleding waar jij je goed in voelt.

De juiste outfit voor elk moment

Bij X-Two stellen ze hoge eisen aan de kleding. Daarom wordt alles in eigen beheer gedaan. Van het ontwerpen tot het uitzoeken van de stoffen en het maken van de kleding: het team van X-Two zit overal bovenop. De collectie van dit kledingmerk is altijd lekker veelzijdig. Trendy tunieken, blouses en jurken worden namelijk afgewisseld met basic tops en broeken. Hierdoor heeft X-Two de juiste outfit voor elk moment van de dag.

Maak kennis met de vier labels van X-Two

De meeste modemerken brengen hun collecties uit onder één enkele naam. Maar X-Two pakt het anders aan. Zij hebben maar liefst vier verschillende labels met allemaal een eigen stijl. X-Two.red is een collectie voor modebewuste vrouwen. De kleding is hip, vrouwelijk en toch erg draagbaar. Dat komt vooral door de zachte, soepele stoffen die speciaal voor deze collectie geselecteerd worden. Bij het label X-Two.black staat de A-lijn centraal. Het fijne van deze pasvorm is er extra nadruk komt te liggen op je vrouwelijke rondingen. Want jij bent mooi zoals je bent. Naast deze twee trendy collecties kun je ook nog kiezen voor X-Two.basic en X-Two.active. De namen zeggen eigenlijk alles al. X-Two.basic is een comfortabele basiscollectie en bij X-Two.active vind je allerlei soorten plus-size sportkleding. Dit kledingmerk heeft echt voor ieder wat wils.

Bestel je X-Two kleding online

Voor vrouwen met een maatje meer is het soms lastig om trendy kleding te vinden. Gelukkig weet X-Two precies hoe jij er op je mooist uit kunt zien. Dus val je in de kledingmaten 46 t/m 60? Kijk dan eens rond in de online collectie van X-Two!