Yep Yep.

Yep Yep is een label dat hippe sportkleding voor jongens en meiden maakt. De collectie is functioneel, comfortabel en lekker kleurrijk. Met deze kleding krijg je vast meteen zin om te gaan sporten.

Mode voor sportieve kids

In 1995 startte Yep Yep als een tenniskledingmerk voor meisjes. Ruim twintig jaar later speel tennis nog steeds een grote rol, al is dit lang niet meer het enige sport waar Yep Yep zich op focust. In de uitgebreide jongens- en meidencollectie vind je tal van shorts, rokjes, T-shirts, polo’s en sweatvesten. Je shopt dus altijd de perfecte outfit voor op de tennisbaan, het voetbalveld of zelfs voor op het hockeyveld. Maar Yep Yep heeft ook een uitgebreid assortiment voor de kleine wintersportliefhebber. Denk bijvoorbeeld aan gewatteerde ski jacks of lichtgewicht broeken. Zo ga je goed voorbereid de berg op.

Altijd op zoek naar de juiste stoffen

Tijdens het sporten wil je lekker vrij kunnen bewegen. En dat weten de mensen achter Yep Yep als geen ander. Daarom gebruiken ze voor hun kledingcollectie altijd stoffen die comfortabel aanvoelen en die het lichaam warm of koel houden. Sta je op de tennisbaan? Dan moet je snel kunnen reageren als de bal in volle vaart op je afkomt. Daarnaast is het belangrijk dat je op de tennisbaan ademende kleding draagt. Dit is de enige manier om oververhitting te voorkomen. Maar als het hele gezin lekker gaat skiën in de bergen van Oostenrijk of Frankrijk dan wil je juist dat de kleding licht en warm is. Yep Yep houdt rekening met al deze eisen. Dat betekent dat ze voortdurend op zoek gaan naar vernieuwende stoffen die aan hun hoge standaard voldoen. Met deze kleding is die overwinning wel heel dichtbij!

Sportief design

De kleding van Yep Yep is lekker functioneel, maar ook het design mag er zijn. Yep Yep combineert basiskleuren als zwart en wit met felle tinten geel, rood en roze. Verder zie je veel grafische printen, teksten en logo’s in de collectie terugkomen. Door het leuke design is de kleding van Yep Yep zeker niet alleen geschikt voor op het sportveld. Want zo’n sportief shirt of warm vest is ook erg fijn voor op school of bij het buitenspelen.

Woont er een kleine sportfanaat bij jou in huis? Kijk dan eens rond in de online collectie van Yep Yep.