Yoek.

Geen enkele vrouw is hetzelfde. Daarom is het ook zo belangrijk dat er voor ieder figuur mooie kleding te vinden is. Gelukkig is daar het Nederlandse Yoek. Dit dameslabel maakt plus size mode voor de trendy vrouw van nu.

Laat zien wie je bent

Een vrouw met een maatje meer hoeft haar lichaam niet te verstoppen onder grote lagen kleding. Ze mag juist laten zien dat ze elegant is en een eigen stijl heeft. Want iedere vrouw is mooi, ongeacht haar maat. Dit is het uitgangspunt achter Yoek. Het dameslabel werd ruim 30 jaar geleden opgericht door ontwerpster Johanna Timmer. Zij wilde kleding maken voor vrouwen met maat 38 tot 58. En de collectie moest vooral trendy en lekker vrouwelijk zijn. Je voelt je zelfverzekerd als je de kleding van Yoek draagt.

Elk seizoen de nieuwste trends

Yoek ontwerpt elk jaar weer een aantal nieuwe collecties. Er is een kleurrijke zomercollectie, warme wintercollectie en daarnaast zijn er nog twee tussencollecties. Je kunt dus elk seizoen inspelen op de nieuwste trends. Met de kleding van Yoek stel je gemakkelijk een complete outfit samen. Je shopt er onder andere voor jurken, broeken, blouses, tops, vesten en jassen. Bij al deze items wordt er goed gekeken naar de pasvorm. Juist voor vrouwen met een maatje meer is het essentieel dat de kleding perfect bij het lichaam past. Yoek is bijvoorbeeld een groot fan van rokken met een high-waist of kleding met een mooie taille. Zo worden je vrouwelijke vormen extra geaccentueerd.

Fijne basics en mooie prints

Yoek heeft een aantal fijne basics in de collectie. Goede jeans en een paar effen shirts en vesten zijn van die items die iedere vrouw wel kan gebruiken. Maar het label werkt ook graag met verrassende kleuren, prints en materialen. Kies eens voor een tuniek met een mooie paisley-print of een jurk met een grafisch dessin. Yoek heeft zelfs broek waar kant of andere bijzondere materialen in verwerkt zitten. Hiermee laat Yoek wel zien dat plus size en trendy ontwerpen een heel goede combinatie zijn.