Z8.

Modebewuste kinderen kennen vast het merk Z8 al wel. Dit Nederlandse label richt zich op jongens en meiden tussen de 0 en 8 jaar. De kleding is jong, stoer, kleurrijk én lekker comfortabel. Als dat geen perfecte combinatie is?

Van basic shirts tot een complete kindercollectie

Kinderkledingmerk Z8 kent tot nu toe alleen maar successen. Het begon allemaal in 2004 met de verkoop van goede basic shirts in vijf verschillende kleuren. Deze shirts vonden gretig aftrek en al snel was Z8 toe aan uitbreiding. Een babycollectie volgde en in 2008 kwam er zelfs een complete kindercollectie bij. Tegenwoordig komt het label met twee collecties per jaar. Z8 verkoopt nog steeds mooie basic shirts. Daarnaast kun je er shoppen voor stoere broeken, baseballjack, schattige jurkjes en bijpassende leggings. Dit is precies wat jongens en meiden leuk vinden.

Vrolijke kleuren en opvallende prints

Kinderkleding moet vooral leuk zijn, en dat weet Z8 maar al te goed. De collectie wordt dan ook gedomineerd door vrolijke kleuren en prints. In de meidencollectie zie je veel roze, wit en blauw. De kleding is afgewerkt met rouches, strikken zelfs tule. Lekker meisjesachtig dus. Voor jongens zijn de jacks en T-shirts juist bedekt met grote letters. Zelfs jonge jongens kunnen stoer zijn.

Extra aandacht voor comfort

Kinderen zijn eigenwijs. Als iets niet lekker zit, dan weigeren ze om het te dragen. En gelijk hebben ze natuurlijk. Z8 heeft hier een handige oplossing voor gevonden. Het label gebruikt namelijk zoveel mogelijk stoffen waar lycra in zit verwerkt.De lycra kleding voelt soepel aan en rekt fijn mee met elke beweging die de kinderen maken. Deze elasticiteit is ook ideaal wanneer je de kinderen helpt bij het aan- en uitkleden. Naast comfort is kwaliteit erg belangrijk bij de collectie van Z8. De stoffen zijn van hoge kwaliteit waardoor de kleding goed in model blijft. Als ouder vind je dat toch belangrijk.

De jongens- en meidenkleding van Z8 is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 128. Z8 Newborn is te koop in de maten 50 t/m 68.