Zinzi.

Zinzi is hét sieradenmerk van dit moment. De collectie zit vol met elegante kettingen, ringen, armbanden en andere sieraden. Zinzi biedt betaalbare luxe. En daar houdt toch iedere vrouw van?

Je ziet er mooi uit

Iedere vrouw die graag sieraden draagt, kent de naam Zinzi wel. Het sieradenmerk startte in 2003 en sindsdien heeft het al veel harten weten te veroveren. Ook model Kim Feenstra en oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo zijn fan. Zij zijn niet voor niets al jarenlang in de campagnes te zien. Zinzi is een echt Nederlands label. Maar de naam is dan weer afkomstig uit Zuid-Afrika. Vrij vertaald betekent het 'je ziet er mooi uit'. Een passendere naam was er voor het sieradenmerk eigenlijk niet te vinden.

Een gevoel van luxe

De sieraden van Zinzi geven je echt een gevoel van luxe. Dat komt door de trendy ontwerpen, maar ook door de kwaliteit van de producten. Alle sieraden zijn namelijk gemaakt van 925 sterling zilver. Dit zilver is bedekt met een extra laag zodat het goed beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. De sieraden van Zinzi zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een subtiele witgouden, rosé of een geelgouden look. In de ringen en oorhangers zitten vaak ook nog Swarovski-stenen, zirkonia's of parels verwerkt. Dit zorgt voor een stijlvolle én luxueuze uitstraling.

De mooiste sieraden voor iedere vrouw

Zinzi heeft sieraden voor alle vrouwen. Het maakt dus niet uit of je 25, 45 of 65 jaar oud bent, want in de collectie van Zinzi valt er genoeg te shoppen. Het sieradenmerk heeft een grote collectie met kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. En ze zijn er in alle soorten en maten. Misschien ga je wel voor een schakelketting, een hanger met stenen of een aanschuifring. Of maak je je look liever af met een mooie slavenarmband? Naast deze sieraden heeft Zinzi ook een aparte lijn met horloge. Deze zijn natuurlijk net zo elegant en vrouwelijk als de rest van de collectie.

Het designteam van Zinzi volgt graag de laatste trends. Daarom wordt de sieradencollectie elk half jaar weer uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Dat wordt shoppen!