Badmode 2015.

Net als je denkt dat ontwerpers alle mogelijkheden al hebben uitgeput als het gaat om badmode stijlen, zijn daar de 2015 lente- / zomercollecties. Van sexy badpakken met uitsparingen van maasstof tot kleine fringe bikini’s, er waren nooit meer opties dan nu om uit te kiezen. Terwijl het vinden van een badpak dat je figuur flatteert en goed past nog steeds de topprioriteit is, moet je niet de kans laten schieten om je persoonlijke smaak te etaleren. 2015 is het jaar dat badmode voorbij de functionaliteit gaat en een zelf een modestatement wordt.

Vermenigvuldig de trend

Van kleuren en uitsparingen tot materialen en versieringen, ontwerpers omarmen meerdere trends in hun badmode creaties voor 2015. Terwijl de onderstaande stijlen de belangrijkste looks van het seizoen vertegenwoordigen, bevatten veel van de beste ontwerpen verschillende trends in één item. Dat is goed nieuws als je een fashionista bent die er net zo trendy bij wilt lopen als je de golven aan het surfen bent als wanneer je aan het relaxen bent bij het zwembad van een luxe resort. Het combineren van meerdere trends in één badpak zorgt ervoor dat je er modieus uitziet, waar je zomeruitstapje ook naar toe gaat.

Bandeaus en bogen

Bandeau tops zijn dit jaar populairder dan ooit, dankzij nieuwe nauwsluitende stoffen en slimme ontwerpen. Of het nu gaat om een badpak met een bandeau-lijfje of een tweedelige midi bandeau, de blote schouderlook is nu net zo comfortabel als dat het modieus is. Sommige ontwerpers voegen dit jaar bogen toe aan bandeaus voor een flirterige, vrouwelijke look. Kate Spade Georgica heeft een bikini die aan de bovenkant een grote boog bevat, terwijl Lisa Marie Fernandez volledig los gaat met een ontwerp met uitsparingen van drie bogen.

Swingende fringe en volants

Als je de voorkeur hebt voor een klassieke triangle top bikini of badpak met triangle top, overweeg dan badmode met volant of fringe. Beide voegen een beetje in het oog springende swing in je stijl, en ze kunnen ook een cupmaat aan je borstomvang toevoegen. Een van de sterkste badmodetrends dit jaar, volants, veranderen een saai ontwerp in een vooruitstrevende look en geeft gelijktijdig een beetje extra bedekking en comfort. Met fringe-ontwerpen kun je de modieuze boho look dragen op de promenade, het strand of bij het zwembad.

Retro Revivals

Retro badpakken roepen beelden op van de pin-up girls en rondborstige schoonheden uit de jaren 40, maar de collecties van dit jaar bevatten ook ontwerpen van de jaren 70 en jaren 90. Voor de Seventies stijl, kijk naar badpakken met zomerse kleuren en prints als de Tommy Hilfiger’s tweedelig badpak met geplooid ontwerp. Denk aan Farrah Fawcett en haar memorabele badpak poster als het gaat om stijlen geïnspireerd door de jaren 90. Slanke en nauwsluitende maillots met een hoge uitsparing bij de benen en een diep uitgesneden hals zijn weer in de mode.

Strappy stijlen

Er was eens een tijd waarin veters werden gezien als een functionele manier om een bikini losser of strakker te zetten om een goede pasvorm te bereiken. Dit jaar worden ze gebruikt om een opvallend stijlstatement te maken. Cushnie et Ochs biedt een prachtige grafische bikini aan met een top die verbindt met drie bandjes en een slip die aan iedere kant vier strepen met bandjes bevat. Sexy badpakken met meerdere banden aan de achterkant maken in 2015 ook een grote klapper. Als je de voorkeur geeft aan een eenvoudiger strappy ontwerp, kijk dan naar riempjes in contrasterende kleuren die je figuur accentueren.

Sportieve nieuwe ontwerpen

Voor serieuze zwemmers, surfers en zonaanbidders zijn er dit jaar ook voldoende sportieve badmode opties om te ontdekken. Veel zijn gemaakt van neopreen dat zorgt voor een veilige steun en duurzame kwaliteit. Anderen hebben SPF of UPF 50 materiaal om de huid te beschermen tegen de zonnestralen. Als het gaat om modieuze trends dan springen sportieve badpakken met lange mouwen eruit. Het „surfer rashguard” ontwerp heeft de overstap gemaakt naar de modewereld in een reeks van flatterende stijlen.

Of je smaak nu gaat naar klassieke maillot ontwerpen of mini-bikini’s, 2015 is het jaar om jouw stijl te verhogen. Probeer een badpak met gaasstof panelen, uitsparingen of een hoge uitsparing bij de benen. Ruil je triangle top in voor een crop top met een gaasstof of een gehaakte detaillering die tot de hals reikt. Laat de beste kanten van je figuur zien met opvallende riempjes, volants en franje. Het zomerseizoen is te kort om niet te profiteren van alle fabelachtige modieuze badkleding looks van dit jaar.